@Mentions not working on Connections 4.5 CR3

We are experiencing issues with @mentions in Internet Explorer 9 at a customer. The customer uses dutch and french keyboards. If we change the keyboard layout to US everything works as expected.

In Firefox everything is working as expected even with a dutch or french keyboard.

This issue seems to be a revert bug from Connections 4.0 that was fixed in CR4

Pmr opened, waiting for a fix 🙂

In the meanwhile we are using “alt + 64” to get to the @ symbol. That works

Advertisements

About Wannes Rams

I'm a IBM Collaboration software consultant. I am specialized in the architecture and technical lead of enterprise implementations. I started of as a Lotus Domino specialist certified up to Domino 8, but moved on to IBM Connections, Lotus Sametime and Lotus Quickr. I also have experience with WebSphere Administration and WebSphere Portal deployments. I am also IBM Champion for ICS Specialties: Lotus Domino Lotus Sametime Lotus Quickr IBM Connections WebSphere Portal administration WebSphere Application server administration Cisco Firewall administration Tivoli Directory Integrator Social Business
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s